Monkey business

Na een aantal lange strandwandelingen in het hele rustige Jimbaran, een rustig vissersdorpje enkele kilometers zuidelijker van het drukte Kuta, hebben we de volgende dag een taxi gepakt om alsnog de Kuta experience te beleven. Hier hebben we in de smalle steegjes een leuk hotelletje gevonden en hebben we de zonsondergang gezien op het extreem drukke strand van Kuta.

 

Kuta Beach sunset

Kuta Beach sunset

Kuta kom 's nachts echt tot leven en is gevuld mey dronken Australiërs en andere backpackers. We zijn 's avonds naar de Skygarden geweest, de grootste club van Bali. Hier kwamen we iemand tegen die we in het vliegtuig ontmoet hebben en hebben gulzig genoten van de Long Island Icetea's en de Mojito's. Diana bracht de club tot leven door spontaan op twee Australische chickies af te stappen en met ze te gaan dansen. Dit kickstarte een groot dansfeest. En het feest was compleet.

De volgende dag was Ruben extreem brak en zijn we in een vol busje gestapt naar Ubud. Thank god zaten we bij het raam voorin...

Ubud is rustiger dan Kuta maar alsnog redelijk toeristisch. Hier hebben we een leuke home stay gevonden en zijn door de rijstvelden gaan lopen. Cafe Wayan is by far de beste plek om te eten hier, in de prachtige tuin achter de main road serveren ze heerlijke gerechten. 

 

Home stay chillings

Home stay chillings

Cafe Wayan

Cafe Wayan

Rijstvelden  

Rijstvelden  

Massages! 

Massages! 

Nieuwe haarstyle ;-) 

Nieuwe haarstyle ;-) 

Bali breakfast

Bali breakfast

Owh, de moneky business, we hebben een avontuur gehad met twee brutale apen en Diana's iPhone...  Volgende keer meer ;-)